Hledání ztraceného Ráje

Hledání ztraceného Ráje

Termín: 19.9.2017
Vstupné:

240 230

19září úterý 19:00

Žánr: divadločinohrakomedie


VIP Art Company presents

Hrají: Ivana Jirešová a Zdeněk Podhůrský

V jedné z nejlepších komedií našeho předního dramatika Vlastimila Venclíka, se setkáváme s milostnou dvojicí ve čtyřech životních etapách, v nichž se mění věk hlavních hrdinů a s ním i postoje a přístup k lásce, sexualitě a vztahům.

Zatímco ovšem v reálném životě hrdinové postupně stárnou, v našem příběhu je to opačně, do hotelového pokoje přicházejí aktéři vždy mladší a mladší, jako by se jejich život odehrával pozpátku. S Adamem a Evou se seznamujeme nejprve v jejich 80 letech, pak v 60, ve 40 a nakonec v 18 letech, tedy v jakémsi čtveru životních období, symbolizujícím zimu, podzim, léto a jaro.

Přitom se jejich epizody odvíjejí vždy v současnosti, jako by se vnější čas kolem zastavil. Stejný hotelový pokoj, stejné zařízení, jen naše dvojice vždy o etapu mladší. Originální pojetí v režii samotného autora Vlastimila Venclíka, obsazením Zdeňka Podhůrského a Ivany Jirešové do rolí všech věkových kategorií, získává na grotesknosti a podtrhuje komediální žánr tohoto vtipného a zároveň stále aktuálního hledání lásky a Ráje na zemi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Jihočeský kraj Akce v obci Trhové Sviny

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hledání ztraceného...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (19.4 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.6 km)

Vratislavský DůmTřeboň (20.4 km)