Vltavotýnská struna Balík pro kluky - benefiční koncert

Vltavotýnská struna Balík pro kluky - benefiční koncert

Termín: 28.5.2016
Vstupné:

dobrovolné benefiční

28květen sobota 13:00

Žánr: festivalypopfolk


Jedná se o benefiční setkání folkových kapel,jehož výtěžek bude věnován na charitativní účel s myšlenkou Týn Týnu. Do projektu se rovněž zapojí řada dalších spolků z Vltavotýnska ( Sbor dobrovolných hasičů, mládežnické oddíly Skauti, Bronti, Městský dům dětí a mládeže, Domov sv. Anežky o.p.s. (jeho hudební uskupení Živelná pohroma).

Jde o společenskou akci, při které se mají možnost neformálně setkat různé věkové i zájmové skupiny a návštěvou akce zároveň přispět na dobročinnou věc. Na tuto benefici bude ohlášená veřejná sbírka. Dobrovolné vstupné a další možnosti příspěvků se budou řídit pravidly danými Zákonem o veřejných sbírkách – č. 117/2001 Sb.

V rámci programu budou prodávány benefiční perníčky a občerstvení a bude probíhat benefiční prodej předmětů, jehož výtěžek poputuje též na veřejnou sbírku. Vltavotýnská struna má dva základní cíle. První cíl je podpořit společenskou soudržnost lidí v Týně nad Vltavou dle hesla: “Týňáci sobě”. Druhý cíl je solidarita s potřebnými a znevýhodněnými formou benefice.

otáčivé hlediště

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Týn nad Vltavou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vltavotýnská struna...

Villa LiduškaBechyně (9 km)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (19.3 km)

Zoo TáborTábor (24.7 km)