The Southern Blues Kings (UK) - Czech Tour 2016

The Southern Blues Kings (UK) - Czech Tour 2016

Adresa:

České Budějovice, Jirsíkova 2

Termín: 27.5.2016

27květen pátek 21:00

Žánr: ostatní akceretro


Koncert britské hudební skupiny THE SOUTHERN BLUES KINGS host: SESTRY STUPKOVY alias THE MOONBEANS PŘEDPRODEJ VSTUPENEK V PLNÉM PROUDU v Turistickém a informačním centru v Kralovicích The Southern Blues Kings a Sestry Stupkovy v Kralovicích Anglická hudební skupina The Southern Blues Kings se po úspěšném loňském turné vrátí na konci května do České Republiky a 27. května vystoupí v Kralovicích v Lidovém domě.

Těšte se na pořádnou porci blues a rock’n’rollu 40.-50.let. Milovníci swingu, blues, rock’n’rollu, hudby i tance, ale také nadšenci do retro životního stylu jistě nebudou návštěvy některého z letošních šesti koncertů The Southern Blues Kings litovat! Jako hosté vystoupí, a zároveň své nové CD na koncertě pokřtí Sestry Stupkovy alias The Moonbeans. Živana s Tomášem se před třemi lety odstěhovali do Anglie a i přes tu vzdálenost stihli letos na jaře natočit společně s Terezou (žijící v ČR), CD s jejich vlastní tvorbou.

Skladby to budou fanouškům známé, ale oblečené v novém kabátě a s upravenými arrangemi. Více na www.themoonbeans.com Kapela The Southern Blues Kings je složená z profesionálů, kteří se na pódiích a nahrávacích studiích setkali s takovými hvězdami jako jsou mimo jiné Ritchie Blackmoore a Ian Gillan (Deep Purple), Ronnie Wood (Rolling Stones), Dan McCaferty (Nazareth), Paul Rodgers (Bad Company, Free, Queen), Johny Cash, Clif Richard, či Bonnie Tyler.

Bubeník Terry Mabey vyšplhal v 60. letech se svojí kapelou James Royal Set až na první příčky anglických hudebních žebříčků se songy „Call My Name“ a „She’s About a Mover“. Dalšími členy jsou Jim Leach (zpěv, foukací harmonika), Tony Bell (zpěv, elektrická kytara) a Tomáš Široký (kontrabas), rodák z plzeňska nyní žijící v Anglii.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Southern Blues Kings...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 011 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.1 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (20.2 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.6 km)