Kofola Eurogames

Kofola Eurogames

Adresa:

Bechyně, Hodonice

Termín: 3.6.2016 5.6.2016
Vstupné:

320

3čer - 5čer celý den

Žánr: ostatní akcepro děti


Predators Drag team Budweis pořádá Kofola Eurogames ve spolupráci s armádou ČR

Je to největší akce svého druhu v Čechách!!!! Kde najdete pohromadě Dragsterové závody, armádní techniku, vystoupení skupin, veterány, US káry, leteckou akrobacii, dětský den v jednom!!!

Kofola Eurogames budou zahájeny v pátek 3.6.2016 a to vystoupením skupiny Slza. Slza je pop rocková dvojice, která se v roce 2014 proslavila songem Lhůta záruční. Jejími členy jsou Petr Lexa, známý také jako Hoggy, a Lukáš Bundil. Petr Lexa zpívá, současně svoji skupinu prezentuje i na svém osobním YouTube kanále.

Armáda pro nás připravila velké překvapení v podobě nízkých přeletů dvou stíhaček JAS 39 Gripen. Bojový vrtulník MI24, který bude možnost detailně prohlédnout a to nejen zvenčí. Neméně úchvatná podívaná na profesionální parašutisty. Další ukázky vojenské techniky a umění probíhají po celý den. Oblíbený boj zblízka muž proti muži. Unikátní vyhledávání výbušniny s minohledačkou,.Ukázka speciálně vycvičeného psa pod bezchybným vedením jeho psovoda. K prohlédnutí zbraně a munice, pro odvážnější bude střílení na terč ze vzduchové pistole.

LETECKÁ AKROBACIE S MARTINEM ŠONKOU!!! Martin Šonka, pilot světové série Red Bull Air Race Mistr Evropy a vicemistr světa v letecké akrobacii kategorie unlimited - freestyle Člen reprezentace České republiky v letecké akrobacii kategorie unlimited

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kofola Eurogames

Villa LiduškaBechyně (3.3 km)

Zoo TáborTábor (17.7 km)

Romantik Hotel EleonoraTábor (19.5 km)