Infest & Panychida

Termín: 3.9.2015
Vstupné:

100

3září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertymetal


Srbské deathové monstrum Infest se chystá na turné po střední Evropě, při kterém nemine ani České Budějovice. 3. září tato vyhlášená formace, ve které působí bývalí členové kapel jako May Result, The Stone či Bane, zahraje v klubu Fabrika! Turné s názvem In Death´s Embrace Tour 2015 s nimi absolvuje plzeňská pagan-blacková smečka Panychida.

Infest jsou známí svým agresivním projevem a zároveň citem pro melodie. Hudebně se kromě death metalu dotýkají i klasického thrashe, přičemž značné obliby se těší také u blackmetalového publika. Kapela má na kontě čtyři dlouhohrající desky, z nichž ta poslední vyšla vloni u Xtreem Music. Za zmínku stojí, že pod třetí fošnou s názvem Everlasting Genocide je podepsán tuzemský label Zero Budget Productions.

Panychida si za více než deset let existence taktéž dokázala vydobýt slušné jméno, a to i za hranicemi naší republiky. Již debut Paganized z roku 2007 naznačil mnohé a každá další deska kapelu o krok posunula. Zajisté tomu bude i v případě čtvrté nahrávky s ohlášeným názvem Haereticalia, kterou kluci momentálně chystají. Pokud máte rádi pagan se značným blackovým odérem, Panychida vás zajisté nezklame!

In Death´s Embrace Tour v Českých Budějovicích odstartuje. O den později se Infest a Panychida přesunou do Prahy, odkud poté zamíří na několik koncertů do Německa. Jako support se v Českých Budějovicích představí táborští Bad Days Begin, kteří hrnou moderní deathcore.

Jelikož se akce koná ve čtvrtek, začne již v 19 hodin, proto by neměl nikdo meškat. Vstupné je 100 korun. Koncert pořádá umělecké sdružení Infernalismus.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Infest & Panychida

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (796 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8.9 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.8 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.6 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.6 km)