Koncert jihočeské komorní filharmonie

Koncert jihočeské komorní filharmonie

Adresa:

Blatná, Na Příkopech 320

Termín: 5.9.2015
Vstupné:

290-590Kč

5září čtvrtek 01:00

Žánr: festivalvážná


Letní sezóna se blíží ke konci, ale Centrum kultury a vzdělávání Blatná přichystalo na první zářijovou sobotu koncert JIHOČESKÉ KOMORNÍ FILHARMONIE pod širým nebem na vodním zámku Blatná. Koncert se uskuteční 5. září od 18:00 a bude vyvrcholením letní kulturní sezóny v Blatné a okolí.

Jihočeská komorní filharmonie zůstává v současnosti jedinou profesionální filharmonií v Jihočeském kraji a čítá 37 členů. Filharmonie se dokázala prosadit nejen v České republice, ale také v celé Evropě a je častým hostem významným tuzemských i mezinárodních hudebních festivalů. Od sezóny 2008/2009 je šéfdirigentem Filharmonie Jan Talich, jenž nasbíral v průběhu své hudební kariéry četná mezinárodní ocenění a zkušenosti.

Publikum v Blatné se může těšit na skladby Antonína Dvořáka, Richarda Wagnera či Petra Iljiče Čajkovského. Byť se jedná o klasiku, Jihočeská filharmonie má za cíl oslovit také mladší posluchače a širší publikum, které doposud vážná hudba více méně míjela. Její členové jsou mladí hudebníci na nejvyšší úrovni, kteří mají ambice a ctižádost prosadit se na mezinárodní scéně a mezi nejoceňovanějšími profesionály.  

Není tedy pochyb o tom, že je pro návštěvníky připraven jedinečný koncert v nádherném prostředí vodního zámku Blatná. Nechte se unášet nebeskou hudbou Jihočeské filharmonie pod širým nebem v pohádkové atmosféře.

Předprodej lístků probíhá v blatenském infocentru, na recepci Městského muzea Blatná nebo na www.ckvb.cz . KONCERT SE KONÁ ZA KAŽDÉHO POČASÍ.

| JIHOČESKÁ KOMORNÍ FILHARMONIE | NÁDVOŘÍ ZÁMKU BLATNÁ | 5. 9. 2015 | 18:00 |

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Blatná

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert jihočeské...

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (954 metrů)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (24 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (27.4 km)